Setting NetFx40_LegacySecurityPolicy to true

If you are having a problem using Vault, post a message here.

Moderator: SourceGear


Posts: 4
Joined: Tue Jan 10, 2012 2:13 pm
PostPosted: Tue Sep 04, 2012 11:42 pm
Hi,

My original problem is that I can't see my Forms in Visual studio any more.

I get the error:

This method explicitly uses CAS policy, which has been obsoleted by the .NET Framework. In order to enable CAS policy for compatibility reasons, please use the NetFx40_LegacySecurityPolicy configuration switch. Please see http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=155570 for more information.

To solve this problem I went to look for answers on internet. And there are quit a few.

Here is one: http://stackoverflow.com/questions/3937 ... tion-issue

Most of the solutions say that I need to put this "<NetFx40_LegacySecurityPolicy enabled="true"/>" in the devenv.exe.config and Machine.config.

But when I do this and I start up Visual Studio 2010 and load my solution I get this Vault error message:

"Your source control plug-in caused an exception or reported a fatal error. Source control integration will be disabled until Microsoft Visual studio is restarted or change your source control plug-in selection."

I'm running out of options here and have no idea where to go from here. Have you any idea what I can do to make Vault work with the setting NetFx40_LegacySecurityPolicy enabled?

I appreciate any help you can give me.

Thanks,

Leo

Posts: 6976
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Wed Sep 05, 2012 3:58 pm
Are you using the Vault Classic Client or the Vault Enhanced Client?

Which version of Vault are you using?

Posts: 4
Joined: Tue Jan 10, 2012 2:13 pm
PostPosted: Wed Sep 05, 2012 4:37 pm
Beth wrote:Are you using the Vault Classic Client or the Vault Enhanced Client?

Which version of Vault are you using?


Leo wrote:I'm using Vault Client Standard 6.0

Posts: 6976
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Mon Sep 10, 2012 3:34 pm
We've researched this and found information, but will need to take this offline for some discussion.

Could you send an email to support at sourcegear.com (attn: Beth) with a link to this forum thread?
----------------------------
Update: Email was received and we are now discussing this offline.
HS: 226199

Return to Support (Vault)

Who is online

Users browsing this forum: mmcfadden and 1 guest