Search found 635 matches

by Tonya
Thu Aug 06, 2020 3:29 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: error getting using command line
Replies: 3
Views: 47

Re: error getting using command line

The Vault Server log is in %windir%\temp\sgvault\sgvault.log on the server machine.

Thanks,

Tonya
by Tonya
Thu Aug 06, 2020 1:31 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: error getting using command line
Replies: 3
Views: 47

Re: error getting using command line

Hello,

Thank you for the feedback. Glad to hear you were able to resolve the problem. The Vault Server log file likely had more details, it's possible there was more than one issue arising. We will look into reproducing the issue with Vault 10.x.

Thanks again,

Tonya
by Tonya
Tue Aug 04, 2020 1:32 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Groups - Reviewing User List
Replies: 3
Views: 2551

Re: Groups - Reviewing User List

This feature has not yet been implemented. We are currently working on Vault 11 and considering new features. I will make sure to add your vote to this feature request.

Thank you for the feedback.

Tonya
by Tonya
Fri Jul 31, 2020 2:37 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Notification Service Issues
Replies: 2
Views: 292

Re: Notification Service Issues

Hi Jeff, Thank you for all the details you've provided us with. If you don't mind, could you please email the following to support@sourcegear.com? 1) Your entire Vault Server log (%windir%\temp\sgvault\sgvault.log on the server machine). 2) Your web.config file for notifications (C:\inetpub\wwwroot\...
by Tonya
Thu Jul 30, 2020 1:35 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: New Server Install "Endpoint not found"
Replies: 1
Views: 28

Re: New Server Install "Endpoint not found"

Hello, Can you please provide us with your Vault Server log? The Vault Server log is in %windir%\temp\sgvault\sgvault.log on the server machine. Can you also provide us with a screenshot of the error you are receiving? This information can be emailed to support@sourcegear.com. Thanks, Tonya Nunn Sou...
by Tonya
Mon Jul 27, 2020 7:48 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Internal Data Consistency Error when checking in
Replies: 4
Views: 73

Re: Internal Data Consistency Error when checking in

Hello again,

Can you please email us at support@sourcegear.com and reference this forum post? The issue you are experience can be a bit tedious to troubleshoot and we have some SQL Server queries we'd like for you to run.

Thanks,

Tonya
by Tonya
Fri Jul 24, 2020 10:28 am
Forum: Vault Standard CPC (Cross Platform Client)
Topic: Assigned new access rights; user can't see new folders
Replies: 4
Views: 360

Re: Assigned new access rights; user can't see new folders

Hello again,

Thank you for the update. Glad to hear that Vault is now working accordingly. If the problem would return, please let us know.

Tonya
by Tonya
Fri Jul 24, 2020 7:33 am
Forum: Vault Standard CPC (Cross Platform Client)
Topic: Assigned new access rights; user can't see new folders
Replies: 4
Views: 360

Re: Assigned new access rights; user can't see new folders

Hello,

We'd like to get some additional information from you. Can you please let us know what OS the user is running? Do you have access to your SQL Server?

Thanks,

Tonya
by Tonya
Thu Jul 23, 2020 8:14 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Internal Data Consistency Error when checking in
Replies: 4
Views: 73

Re: Internal Data Consistency Error when checking in

Hello,

Thank you for the in-depth details. Can you please tell us the exact version of Vault you are using?

Thanks,

Tonya
by Tonya
Tue Jul 21, 2020 12:16 pm
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: XML control characters not escaped
Replies: 6
Views: 293

Re: XML control characters not escaped

Thank you for the additional details. I was able to reproduce the problem and have logged these issues to be completed in an upcoming release.

Tonya
by Tonya
Tue Jul 21, 2020 7:26 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: XML control characters not escaped
Replies: 6
Views: 293

Re: XML control characters not escaped

Can you please provide us with an example of your command-line code that is not working properly for you?

Thanks,

Tonya
by Tonya
Mon Jul 20, 2020 2:45 pm
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: XML control characters not escaped
Replies: 6
Views: 293

Re: XML control characters not escaped

Hello,

What Vault version do you have installed? Known characters should be escaped but there were some issues in earlier Vault versions. We applied some fixes in Vault 8.x so this version or anything above it should work accordingly.

Thanks,

Tonya
by Tonya
Thu Jul 16, 2020 7:05 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: Slowness during check outs
Replies: 9
Views: 864

Re: Slowness during check outs

Please send the Vault server log to support@sourcegear.com. Refer to this forum post and if you have any new details to provide us with, please include those as well.

Thanks,

Tonya
by Tonya
Wed Jul 15, 2020 1:46 pm
Forum: Vault Standard CPC (Cross Platform Client)
Topic: CPC on Mac OS 11 Beta blank window
Replies: 10
Views: 1788

Re: CPC on Mac OS 11 Beta blank window

Hello again,

I wanted to get back in touch with you to provide you with an update. We have been able to reproduce the problem you are reporting. We are currently researching into why the foundation libraries do not seem to be working correctly in a Mac OS 11 environment.

Tonya
by Tonya
Fri Jul 10, 2020 11:15 am
Forum: Vault Standard CPC (Cross Platform Client)
Topic: CPC on Mac OS 11 Beta blank window
Replies: 10
Views: 1788

Re: CPC on Mac OS 11 Beta blank window

Hello again,

We are currently working on setting up a test machine with the MacOS 11 Beta on Intel. We will then investigate how the Vault CPC runs on this Beta OS and follow up with any updates in regards to this platform in the next few days.

Thanks,

Tonya