Search found 4 matches

by filya
Tue Nov 17, 2009 2:25 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7
Replies: 7
Views: 8803

Re: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7

Hello Beth,

Thank you for your patience with me :)
I did not remember the custom settings I used while installation, so just to answer these questions of yours, I reinstalled everything using default settings. And now it all works.

May be I messed up in my custom settings.

Thanks again,

-filya
by filya
Tue Nov 17, 2009 11:40 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7
Replies: 7
Views: 8803

Re: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7

Hello again,

Yes, that is what I did, and I got the same error page as in my original post.

Any help?

Thanks,

-filya
by filya
Mon Nov 16, 2009 1:34 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7
Replies: 7
Views: 8803

Re: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7

Hello and thank you for your reply. I have the server and client installed on the same machine (my laptop). I had done the same earlier with Win XP Pro and it all worked fine. But Win 7 is giving me this problem. As for your question, navigation to http://matrix:80/vaultservice on my browser I get t...
by filya
Sat Nov 14, 2009 12:56 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7
Replies: 7
Views: 8803

HTTP Error 500.19 - Internal Server Error on Windows 7

Hello, I installed Fortress 2.0 on a Win 7 Ultimate version and it throws me an error when I navigate to the vaultservice/admin page. Error summary : HTTP Error 500.19 - Internal Server Error The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid. Detail...