Search found 18 matches

by rab
Wed May 12, 2010 2:41 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault history - not quoting " character
Replies: 9
Views: 2435

Re: vault history - not quoting " character

Yes that is true, and I have advised the team here to not paste from Word.

It would be nice to see a software fix for this issue in a future version.

Thanks for your help.

Regards,
Rob
by rab
Tue May 11, 2010 5:11 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault history - not quoting " character
Replies: 9
Views: 2435

Re: vault history - not quoting " character

Linda, You are correct about the problem being caused by pasting in opening and closing double quote special characters from Word. I just talked to the user who did the check-in and that is what he did. I can reproduce it by creating the check-in details in Word with the offending characters and the...
by rab
Mon May 10, 2010 3:16 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault history - not quoting " character
Replies: 9
Views: 2435

Re: vault history - not quoting " character

Hi,

Just to be clear, in this instance Word is not a factor. The issue is the the user simply typed double-quote characters into his commit message as per the example that I pasted into my original post.

Regards,
Rob
by rab
Mon May 10, 2010 2:43 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault history - not quoting " character
Replies: 9
Views: 2435

Re: vault history - not quoting " character

Hi,

We are using version 1.4.4, this has also happenned with older versions of CC.Net too.

Regards,
Rob Barnes
by rab
Sun May 09, 2010 11:54 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault history - not quoting " character
Replies: 9
Views: 2435

vault history - not quoting " character

Hi Sourcegear, We are using Version 5.0.3.18802 for Client and Server. I have noticed a problem with the Vault command client that affects CruiseControl .Net - if someone uses " (or some other special characters like a bullet point pasted in from Word) in a check-in comment - then CC.Net throws an e...
by rab
Tue Aug 19, 2008 8:45 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Command line client - eol problem on ADD
Replies: 1
Views: 1147

Command line client - eol problem on ADD

Hi Sourcegear Support, We have noticed a problem with the command client (4.1.2) under mono. Whenever we add a text file with Unix eol it goes into the repository with CRs added. Here is how to reproduce this on Linux: create a file with unix style line endings: Devel/testfile.cc file Devel/testfile...
by rab
Wed May 14, 2008 2:47 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Various problems after file Move operations
Replies: 5
Views: 14153

Can you open your Vault client, connect to a repository, then go to Help - Technical Support and copy the information from there to here? That will tell me more about your environment. I don't need the licensing information at the bottom. Client Information Vault Client Version: 4.1.1.18060 .Net Fr...
by rab
Tue May 13, 2008 2:40 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Various problems after file Move operations
Replies: 5
Views: 14153

Various problems after file Move operations

Beth wrote:Are you performing the moves inside of Vault or inside of Visual Studio?
Are the moves being committed before the Get Latest?
All operations inside of Vault. We do not use Visual Studio integration at all.

Yes, the moves are being comitted first (days or weeks ago).
by rab
Mon May 12, 2008 5:22 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Vault logs not archiving - V4.1.1
Replies: 1
Views: 9042

Vault logs not archiving - V4.1.1

Hi, While looking into my "file move" problem I noticed that my vault server log hasn't rotated for ~6 weeks (since 30-Mar-2008).

The setting on the server is for weekly archiving.

Regards,
Rob Barnes
by rab
Mon May 12, 2008 5:18 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Various problems after file Move operations
Replies: 5
Views: 14153

Various problems after file Move operations

We are using Vault V4.1.1. After some recent file moves my engineers are having trouble doing mainly "Get Latest" and other operations. Here is some server log trace from and undo checkout: ----13/05/2008 9:09:43 AM bshu--BSHU-NB(172.24.252.188)--SSL Disabled ASMX: UndoCheckOut started. ----13/05/20...
by rab
Fri Jan 11, 2008 1:58 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Database corrupted after disk full - no backups!
Replies: 4
Views: 5830

Database corrupt?

Beth,

In fact I have already done all of the mainenance steps. After I fixed up the disk space issue I did a backup and did all of the maintenance steps.

Is there any way I can verify that our vault repository is OK? Or is it the case that if the database is OK Vault is OK?

Regards,
Rob Barnes
by rab
Fri Jan 11, 2008 12:11 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Database corrupted after disk full - no backups!
Replies: 4
Views: 5830

Update

The current situation is that after a further couple of hours the history has come good - I can now query history from the root of the repository. After what happenned I am quite concerned about the state of the repository. Is there some way I can run a check to verify that all is well? Regards, Rob...
by rab
Thu Jan 10, 2008 8:02 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Database corrupted after disk full - no backups!
Replies: 4
Views: 5830

Database corrupted after disk full - no backups!

After some Vault operations failed this morning I have discovered that the disk was full on the server - and has been for a month. I fixed that and got the SQL instance happy again and now I can look at the history of some parts of the repository, but not from the root (the history operation doesn't...
by rab
Tue Oct 09, 2007 4:45 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Diagnosing e-mail notification problems
Replies: 1
Views: 3437

Diagnosing e-mail notification problems

Hi All,

I am trying to get e-mail notifications working again. The issue I have is that our IT people have the mail servers set to require SMTP authentication. Right now the notifications are not getting through, where are the log files that will tell me what is going on?

Cheers,
Rob B
by rab
Tue Sep 25, 2007 3:00 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Can I upgrade from 3.1.9 direct to 4.0.4?
Replies: 6
Views: 7266

I have successfully upgrded all of my serial numbers from 3.1 to 4.0, but half of them failed when I tried to upgrade from 3.1 to 3.5. I'm not sure what you mean by this. Are your serial numbers all for Vault 4.x? Thanks for the decoder URL. It turns out that two of my serial numbers are already fo...