Search found 5 matches

by TRaymond
Mon Dec 18, 2006 1:22 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Error Adding File to Vault
Replies: 6
Views: 3042

We figured it out!!!

We figured it out.

If we uncheck "use chunked encoding" under the Tools/Options it seems to work. In both the IDE and the Vault Client
by TRaymond
Mon Sep 25, 2006 9:09 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Error Adding File to Vault
Replies: 6
Views: 3042

Adding the File to the Vault Server directly works great. But from my laptop to the vault server using either the Vault Client or the VS IDE plug in, it does not work. By the way, localhost for the servername would not work... I had to use the name: "itapps.*****.com" in order to log in to...
by TRaymond
Sun Sep 17, 2006 5:03 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Error Adding File to Vault
Replies: 6
Views: 3042

Error Adding File to Vault

I am getting the following error upon adding a file to Vault. This occurs when I use the Vault GUI or if I use the Visual Studio IDE. And it only occurs when checking in this one file. It's just a XML document, so I'm not sure what the problem is. I have other simular files (same extension and simul...
by TRaymond
Tue Jun 14, 2005 11:03 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Bug when Clicking Email Settings in Vault Admin
Replies: 4
Views: 1744

Files sent via PM.

Looks like an error was reported in the log file
----6/14/2005 11:24:30 AM --()-- A configuration error occurred reading [SMTPAuthPassWord] from vault.config. ConfigReader reported the following exception: Bad Data.

Any help will be appreciated.

Thanks,

TRaymond
by TRaymond
Tue Jun 14, 2005 10:44 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Bug when Clicking Email Settings in Vault Admin
Replies: 4
Views: 1744

Bug when Clicking Email Settings in Vault Admin

I first noticied something was wrong because all of a sudden we were not getting our email notifications. So I went into the admin tool and clicked on the email settings button to see what was wrong. Please Help!!! I get the following error when I try to click the "Email Settings" button o...