Search found 33 matches

by ww
Fri Sep 11, 2015 7:01 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Folder export fails with FailDBReader
Replies: 3
Views: 4698

Re: Folder export fails with FailDBReader

There is one file that is shared among many folders within the folder I am exporting, and also with many folders outside the folder I am exporting. There may be some others in there; I'm not sure. Is there an easy way to find out? The export log shows 9/10/2015 1:18:56 PM <generic>: [<No Name>:1] Fo...
by ww
Thu Sep 10, 2015 2:40 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Folder export fails with FailDBReader
Replies: 3
Views: 4698

Folder export fails with FailDBReader

I'm trying to do a folder export using client and server version 8.0.1.299. After a while the export fails with error "A database error has occurred (FailDBReader)". The vault server log shows this error: Violation of PRIMARY KEY constraint 'PK__#tdelta___645EE9FAB1E9CAAE'. Cannot insert duplicate k...
by ww
Wed Apr 02, 2014 3:43 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Is Bug Number stored?
Replies: 3
Views: 3637

Re: Is Bug Number stored?

Yes, it should be disabled if it's not useful. I think in the past it was.

But it would be even better to make a change so the value is stored and can be viewed/searched. That's a little cleaner than putting it in the comments and searching for it there.
by ww
Wed Apr 02, 2014 2:57 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Is Bug Number stored?
Replies: 3
Views: 3637

Is Bug Number stored?

I have been using the "Update Bugs" field to record the change ID from our change management system (which is not integrated with Vault). Now I've realized that this value doesn't appear anywhere in the details when I look at the history for an item. Is it not being saved with the change set?
by ww
Fri Mar 21, 2014 12:31 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Checkbox selection not working correctly after upgrade
Replies: 11
Views: 11126

Re: Checkbox selection not working correctly after upgrade

I just upgraded to version 7.1 and am surprised and disappointed that this has not been addressed, unless I am missing something. This continues to be a huge annoyance for me.
by ww
Tue Dec 04, 2012 8:56 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault client hangs at startuup
Replies: 14
Views: 9501

Re: Vault client hangs at startuup

I will try 6.1 for the VS problem but that still leaves me with the hang problem, which I have been experiencing intermittently since 5.x. I have tried disabling "Request database delta on repository cache miss" without luck in the past. Not sure what it's set to now, since I can't get Vault to load...
by ww
Mon Dec 03, 2012 9:42 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault client hangs at startuup
Replies: 14
Views: 9501

Re: Vault client hangs at startuup

This problem has come back. Same as before: client hangs on startup. Same error message in log. I have renamed all files in cache folder and still get the same problem. At least I assume--eventually I kill the client since it shows no sign of doing anything other than eating CPU time. How long shoul...
by ww
Wed Nov 21, 2012 9:25 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault client hangs at startuup
Replies: 14
Views: 9501

Re: Vault client hangs at startuup

Thank you for the help. Everything has been OK since yesterday.

Can you explain why, originally, the Vault GUI client was hanging, but the VS plugin was able to continue working? Do they use different caches? Or is it because the VS plugin was looking only at a subset of the repository?
by ww
Tue Nov 20, 2012 5:30 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Checkbox selection not working correctly after upgrade
Replies: 11
Views: 11126

Re: Checkbox selection not working correctly after upgrade

I never knew that option was there in Windows but now that I have tried it, I don't like it there, either. I understand your wanting to be consistent with Windows but the needs are different in the two places--you're much less likely to be looking at file properties while making selections in Explor...
by ww
Tue Nov 20, 2012 4:54 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Checkbox selection not working correctly after upgrade
Replies: 11
Views: 11126

Re: Checkbox selection not working correctly after upgrade

Please give me back the old behavior. This is an enormous step backward for me. I am frequently in the situation where I have a large number of changes in the change set but they need to be committed under different transactions. Sometimes I need to view differences on a file to decide whether to ch...
by ww
Tue Nov 20, 2012 3:55 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault client hangs at startuup
Replies: 14
Views: 9501

Re: Vault client hangs at startuup

Update: since I checked everything in, Visual Studio is performing OK, and there have been no further exceptions reported in the log for the vs addin, so perhaps everything is fixed.
by ww
Tue Nov 20, 2012 2:18 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Checkbox selection not working correctly after upgrade
Replies: 11
Views: 11126

Checkbox selection not working correctly after upgrade

Since I upgraded from 5.x to 6.x, the checkbox selection in the pending change set is not working correctly. If I click a file name, the row is highlighted and the checkbox gets checked. If I then go click on a different row, the original checkbox is cleared, and the new row is highlighted and check...
by ww
Tue Nov 20, 2012 2:13 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault client hangs at startuup
Replies: 14
Views: 9501

Re: Vault client hangs at startuup

Since my previous reply (without doing anything to the _sgvault folders or settings) I started up the client and this time it loaded. It has rebuilt the pending change set. I shut everything down and put back the old ChangeSetItems file so I could get those items back, and that seemed to do fine. So...
by ww
Tue Nov 20, 2012 8:51 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault client hangs at startuup
Replies: 14
Views: 9501

Re: Vault client hangs at startuup

I don't have a single _sgvault folder. My baseline folders are all under the source folders.