Search found 23 matches

by sibrowne
Tue Nov 12, 2013 2:33 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: Open Items - Project: page shows items under wrong milestone
Replies: 5
Views: 3944

Re: Open Items - Project: page shows items under wrong miles

Vault Pro 7. I emailed you on Friday with more details.
by sibrowne
Mon Nov 11, 2013 2:55 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: Open Items - Project: page shows items under wrong milestone
Replies: 5
Views: 3944

Re: Open Items - Project: page shows items under wrong miles

Update:

This had been caused by a new item somehow being added to an inactive milestone.
Moving it to an active milestone fixed the problem.
by sibrowne
Fri Nov 08, 2013 9:46 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: Open Items - Project: page shows items under wrong milestone
Replies: 5
Views: 3944

Open Items - Project: page shows items under wrong milestone

There seems to be a problem with the 'Open Items - Project: xxxxx' page. We have a project with a number of milestones. A few of these milestones have more items than can fit on a page and so display the left and right arrows. When using the arrows to get to the next page, the list of items is displ...
by sibrowne
Fri Nov 08, 2013 9:42 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: Can't check in using just the bug description as a comment
Replies: 1
Views: 2186

Can't check in using just the bug description as a comment

Vault Pro 7 We have a repository that is set to 'Require check in comments'. When checking-in a file, I select a Vault Pro Work Item, ensuring that the 'Add comment' box is ticked. Clicking OK on the check-in dialog causes the 'Check in comments are required for this Repository.' dialog box to appea...
by sibrowne
Fri Nov 08, 2013 9:23 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: Using the browser Back button with Projects At-A-Glance page
Replies: 1
Views: 2000

Using the browser Back button with Projects At-A-Glance page

Using the Vault Pro 7 web client (in Firefox, Chrome and IE10+). Go to the 'Projects At-A-Glance' page and click on a project heading to get to that project's 'Projects At-A-Glance' page. Use the browser Back button to return to the main 'Projects At-A-Glance' page. Now click on a different project ...
by sibrowne
Fri Oct 25, 2013 4:46 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: "My Open" / "My Unresolved" fault with Vault Pro 7
Replies: 6
Views: 4585

"My Open" / "My Unresolved" fault with Vault Pro 7

We have just upgraded to Vault Pro 7. We are running this on Windows Server 2008 R2 Standard, with SQL Server 2005. From the 'Projects At-A-Glance' page, if I expand a project section and then click on a value under either the 'My Open' or 'My Unresolved' columns, I get the following error: Server E...
by sibrowne
Wed Oct 21, 2009 4:14 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Install error 2753 upgrading Fortress Server 1.1.2 to 2.0.1
Replies: 4
Views: 4170

Re: Install error 2753 upgrading Fortress Server 1.1.2 to 2.0.1

Yes, that worked fine.

In case anyone else is trying this, I had to point the installer to the correct SQL Server and then tell it to use the existing database. After that, everything worked OK.

Thanks,
Simon
by sibrowne
Tue Oct 20, 2009 2:46 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Install error 2753 upgrading Fortress Server 1.1.2 to 2.0.1
Replies: 4
Views: 4170

Re: Install error 2753 upgrading Fortress Server 1.1.2 to 2.0.1

Thanks Linda. I'll try that in the morning, UK time.

If I remove Fortress using the Microsoft Cleanup tool, will it preserve the Fortress database or will I have to restore it from a backup after I have re-installed?
by sibrowne
Tue Oct 20, 2009 9:38 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Install error 2753 upgrading Fortress Server 1.1.2 to 2.0.1
Replies: 4
Views: 4170

Install error 2753 upgrading Fortress Server 1.1.2 to 2.0.1

We have been trying to upgrade Fortress Server 1.1.2 to 2.0.1 without any success. Previous upgrades have always worked perfectly, first time! Soon after launching the msi file, a dialog box appears with the message "The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may...
by sibrowne
Wed Jun 04, 2008 2:31 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Fortress Item Attachments
Replies: 7
Views: 6433

Beth wrote:There currently isn't that feature, but I can place your vote on a feature request for this.
I had somebody ask me the same question this morning.
Add a vote from me too, please!
by sibrowne
Fri Mar 07, 2008 5:23 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Fortress RSS feed problems
Replies: 11
Views: 8584

OK. I wanted to avoid using the admin settings.

We're still on 1.0.6 for now, which I can't get the feeds to work in IE7.
I'll try again when we upgrade to 1.1. Failing that, I'll have to try restarting the service or something like that!

Cheers.
by sibrowne
Fri Mar 07, 2008 4:32 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Fortress RSS feed problems
Replies: 11
Views: 8584

Brett, from reading this thread that you started recently, it looks as though you have got around the problem mentioned here. How did you fix it?
by sibrowne
Wed Nov 14, 2007 9:50 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Renaming a folder in Fortress breaks Change Set Comment link
Replies: 2
Views: 3159

OK. Thanks.
by sibrowne
Tue Nov 13, 2007 10:21 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Renaming a folder in Fortress breaks Change Set Comment link
Replies: 2
Views: 3159

Renaming a folder in Fortress breaks Change Set Comment link

I renamed a folder within Fortress, after having previously checked in some files using the "Update Bugs-Add Checkin Comment as Item Comment" dialog from within Studio. When viewing the bug item in a web browser, the repository path for the Change Set still points to the old repository path and give...
by sibrowne
Fri Oct 12, 2007 5:36 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Fortress RSS feed problems
Replies: 11
Views: 8584

This isn't a good solution for me though, as I don't want to give the admin username and password out to every user!