Search found 19 matches

by westar
Thu Jul 17, 2008 9:28 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: MS Server 2008 and Fortress Upgrades
Replies: 1
Views: 1871

MS Server 2008 and Fortress Upgrades

Hello, I have 2 questions: 1) I am looking to buy a new server to host Fortress with Server 2008 (64-bit) as the OS and MS SQL 2005 as the database, will this combination work? (Currently I am running MS Server 2003 (32-bit) and MS SQL server 2005 and everytihng works great) 2) When Upgrading to 1.1...
by westar
Thu Jan 31, 2008 2:23 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Vault checkouts during a Fortress Upgrade...
Replies: 1
Views: 2583

Vault checkouts during a Fortress Upgrade...

I am going to Upgrade from Vault to Fortress soon. What if during the upgrade some clients have items checked out and do not check them back in before I upgrade to Fortress? Will Fortress allow someone to check a item (document) into Fortress that was checked out thru Vault? (I will be using a diffe...
by westar
Wed Jan 30, 2008 10:15 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: license keys? Where do they go?
Replies: 1
Views: 2254

license keys? Where do they go?

I am going to ask a simple question. I have two different types of keys for Fortress. A Fortress/Full 1.0 and a Fortress/WebOnly. Where do I input the keys? I see where I can input the a (Web?) key into the Fortress Web Admin login. Should I put both keys in this location? Or does one go here and an...
by westar
Thu Dec 06, 2007 3:26 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Fortress 1.0.5 install error 1280 single user mode prob.
Replies: 5
Views: 5003

Fortress 1.0.5 install error 1280 single user mode prob.

History First: I am currently running Vault 3.0.7 and Dragnet 1.0.3 on OS MS server 2003 and MS SQL 2000 on server1. On server2 I have done a clean install of MS server 2003 then installed MS SQL server 2005. I did a backup of vault and dragnet from server1 and restored both to server2. Now I am try...
by westar
Wed May 09, 2007 8:19 am
Forum: Gold Support (Dragnet) -- Read-only
Topic: New Features
Replies: 1
Views: 9637

New Features

Hi,

I would like to request a couple of items for new features for Dragnet:

1) Additional custom fields (beyond just 2)
2) Detailed reports for multiple issues
3) Ability to save queries

Thanks!
by westar
Thu Oct 26, 2006 2:56 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Restore vault error
Replies: 8
Views: 5757

The NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE is located in the security logins folder. I changed all the permissions to Admin and set NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE as db owners to sgvault and sgdragnet. After all the permissions were changed I was still unable to login under Vault Client or Vault Admin Tools. It...
by westar
Thu Oct 26, 2006 9:35 am
Forum: Support (Dragnet)
Topic: Unable to login under Admin...
Replies: 6
Views: 16741

Yes is does work if I use the IP address. I agree, I believe
that it looks like a DNS issue.

I will fix that.

Thanks for the help
by westar
Wed Oct 25, 2006 3:11 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Restore vault error
Replies: 8
Views: 5757

Here is what is in the Vault Log System Started Version 3.0.7.2863 Cache Level = 1 DataBase Buffer Size (KB) = 256 LogFile Path = C:\WINDOWS\Temp\sgvault Log Level = Quiet Archive Log = Weekly ReverseDNS Lookup = True Maximum HTTP Request Length = 102400 Overwrite Log on Startup = False Session Time...
by westar
Wed Oct 25, 2006 2:05 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Restore vault error
Replies: 8
Views: 5757

Good news and bad news... I went thru the SQL 2000 Enterprise Manager and did the database restore and it worked. That is the good news. The bad news is that when I try to login into either Vault Client or Admin I get a FailDBConn (could not establish a connection to the database) error message. I h...
by westar
Wed Oct 25, 2006 12:41 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Restore vault error
Replies: 8
Views: 5757

I executed the database restore thru the Vault Admin tool. I did the backup there to create the backup.sgvbak file that I am using to restore back into the Vault. There are no connections to the database when I am trying to restore. I changed the recovery mode from full to simple. I still see the sa...
by westar
Tue Oct 24, 2006 12:57 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Restore vault error
Replies: 8
Views: 5757

Restore vault error

I am running Vault 3.0.7 and I did a backup. It created a .sgvback file. I wanted to test the vault restore. and I get this error message. " Database restore failed. Please see the server log for specific details" Here is what is loacted in the SQL 2000 log files. There was more than one so I listed...
by westar
Mon Oct 23, 2006 2:05 pm
Forum: Support (Dragnet)
Topic: Unable to login under Admin...
Replies: 6
Views: 16741

Fix!

Yes, that works.

Any idea why it likes localhost but not the server name?

Thanks
by westar
Fri Oct 20, 2006 8:41 am
Forum: Support (Dragnet)
Topic: Unable to login under Admin...
Replies: 6
Views: 16741

I have never been able to login. This is a new install of dragnet. I restarted ISS and I was still unable to login. Below is a copy of the dragnet log file. # SourceGear Dragnet Server 2006-10-17 15:21:46.916 Starting SourceGear Dragnet by SourceGear, LLC - Version 1.0.3.1223 Copyright © 2003-2005 S...
by westar
Thu Oct 19, 2006 3:07 pm
Forum: Support (Dragnet)
Topic: Unable to login under Admin...
Replies: 6
Views: 16741

Unable to login under Admin...

When I am at the Dragnet web login screen I type in "admin" and my password and nothing happens. If I type in a invaild password or username it gives me the error "username or password supplied is invalid". So basicly it looks like a screen refresh when I type in the admin and the correct password. ...
by westar
Thu Oct 12, 2006 2:50 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Where does the key go?
Replies: 9
Views: 4497

Fixed the problem!

I decided to re-install vault so I could look at what options were choosen. I wrote down all the steps and options. In one window it asked: " For Vault to run properly NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE must have read/write permissions to the following folders": C:\Inetpub\wwwroot\VaultService C:\Document...