Search found 6 matches

by iRGLNeil
Fri Oct 03, 2008 2:25 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Missing "Add files"
Replies: 5
Views: 1502

Re: Missing "Add files"

Got it! Many thanks
by iRGLNeil
Thu Oct 02, 2008 12:44 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Missing "Add files"
Replies: 5
Views: 1502

Re: Missing "Add files"

Sorry. I'm using Vault version 4.1.2 and VS 2008 version 9.0.30729.1 with enhanced integration
by iRGLNeil
Thu Oct 02, 2008 6:00 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Missing "Add files"
Replies: 5
Views: 1502

Missing "Add files"

Dear All I have a small but irritating problem that I hope you can help me to solve. Some time ago, I deleted a test project that had a number of files in it. I think I must have done so in Windows Explorer rather than in Visual Studio or Vault, with the result that vault has missed them ever since!...
by iRGLNeil
Tue Jul 01, 2008 9:38 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Shadow folders now requires target dir to exist
Replies: 3
Views: 11558

I totally endorse this one - - I uninstalled 4.04 and installed 4.1 and nowhere did it ask me for a shadow folder location or suggest I needed to create one, but it clearly did not do so itself - - I just ended up with a confu=iguaration error message on Vault Admin
by iRGLNeil
Mon Apr 16, 2007 6:41 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: The server had an error processing the file upload
Replies: 2
Views: 2549

Upload failed

For some unknown reason, my file would not upload to you but it was only a copy of the vault message quoted in my posting, which seems to have gone through, so I hope you can do without it
by iRGLNeil
Mon Apr 16, 2007 6:38 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: The server had an error processing the file upload
Replies: 2
Views: 2549

The server had an error processing the file upload

Our vault installation has suddenly stopped allowing us or our Indian developer to check in any changes. It worked fine up until Fri evening but would not work since Saturday despite all my efforts to check settings etc. In VS2005 I get the message: "Files could not be mapped to the Vault server" an...