Search found 26 matches

by infinition
Thu Oct 29, 2009 11:00 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Many questions...
Replies: 3
Views: 3283

Re: Many questions...

ahhh that's the trick. Neat. I also like the "View Tree" button. Great, thanks!

And I strongly suggest that you add support of combo-box / list (for custom) fields because you know what it is, there is always somebody who won't write correctly in the field making a search useless.
by infinition
Wed Oct 28, 2009 1:30 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Many questions...
Replies: 3
Views: 3283

Many questions...

Hey, I have many questions. I have Fortress version 1.1.3.18336: - How can I make a Get of a complete folder or even repository from a specific date, if no label was created on that date. For example, let's say we want to test an Item and we, for some reason, need the code from Oct. 1st for the whol...
by infinition
Mon Nov 10, 2008 4:40 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Email notification for Item Tracking
Replies: 20
Views: 12794

Re: Email notification for Item Tracking

Hi,

thanks for the quick response. With your indications, I found it. I will try this tomorrow morning and repost if there is any concerns!

Thanks!
by infinition
Mon Nov 10, 2008 3:26 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Email notification for Item Tracking
Replies: 20
Views: 12794

Email notification for Item Tracking

Hi, Probably a newbie question, but is there e-mail notification for Item Tracking? I haven't found the option and this could be very useful for us. What I mean by notification is automatic sending of e-mail by Fortress to the user "Assignee" or "Resolver" when an item is added or modified. Thanks i...
by infinition
Tue Apr 29, 2008 8:59 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

For some reason, I can’t change the owner to NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE because it tells me that I already have a user of that name. And, for some reason, I can’t delete the NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE user… Kind of stuck here. Also, I changed the owner to ‘sa’ and I haven’t been able to change i...
by infinition
Tue Apr 29, 2008 7:50 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

e-mail sent. Yes it is on the same machine.
by infinition
Mon Apr 28, 2008 10:49 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

hum.. here's what I have: In 4.0.2 (which is working great) - sgmaster owner: (domain)\Administrator - sgmaster user: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE with only the "Connect" permission - sgvault: same thing. After installing 4.1.1, the settings remain the same, but now I have the error mentionned in th...
by infinition
Mon Apr 28, 2008 10:16 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

ok, I found the problem with the log file (wish I knew it existed hehe) ----28/04/2008 12:02:28 PM admin--eserver.Intranet.Infinition.com(127.0.0.1)--SSL Disabled System.Data.SqlClient.SqlException: The EXECUTE permission was denied on the object 'spgetlogininfo', database 'sgmaster', schema 'dbo'. ...
by infinition
Mon Apr 28, 2008 10:02 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

Ok, now the page is loading. Unfortunatly, I'm stuck with the password problem.

I just installed it again, carefully entered twice (confirmation) my admin password and I can't log in.

Is there a way to reset the password in the database table?

The login I'm trying is: "admin" (without the quote)
by infinition
Mon Apr 28, 2008 9:21 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

not sure what you mean by that. Could you provide a link or procedure please?
by infinition
Mon Apr 28, 2008 8:28 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

hum, it's running on a Win Server 2003 with SQLEXPRESS on the same machine.

But why is my 4.0.2 version working perfectly and not 4.1.x? New DLLs?

- If I install from scratch 4.1.x, I get the loading error.
- If I upgrade from 4.0.2 to 4.1.x, for some reason my admin password gets corrupted...
by infinition
Thu Apr 24, 2008 1:54 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

Ok I tried to install 4.1.0 first in order to upgrade to 4.1.1 from there and guess what, another problem. This (below) appears when I try to access the Admin login Web page. Server Error in '/VaultService' Application. --------------------------------------------------------------------------------...
by infinition
Thu Apr 24, 2008 12:55 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

oh and I tried 3 times. I even did this: - uninstall everything; - reinstall 4.0.2; - logged as 'admin' without a problem; - installed 4.1.1; The same again. My admin password stops working. Can it be a database corruption or something? Please, I have a whole company waiting for Vault to be back onl...
by infinition
Thu Apr 24, 2008 11:04 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Admin password changed after 4.1.1 update
Replies: 17
Views: 32175

Admin password changed after 4.1.1 update

Hi,

I just installed 4.1.1 over 4.0.2. I chose to keep my databases and used the same admin password I was using before when prompted in the 4.1.1 installation.

Now, I can't login with the admin user.
Weird stuff.... Help please!
by infinition
Tue Aug 14, 2007 2:31 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Backup error in 4.0.2
Replies: 13
Views: 11958

ok thanks.
I'll wait for the fix before upgrading the version to 4.0.4 (or newest).

I'll keep checking this post for updates.
Best regards.