Search found 5 matches

by kayessaych
Fri Apr 26, 2013 10:53 am
Forum: Support (Vault Professional)
Topic: Thin Client Issues (Vault Pro 6)
Replies: 1
Views: 6133

Thin Client Issues (Vault Pro 6)

Hello! Where I work, we do not have physical PC's. We use thin clients. The machine I'm on changes from day to day and my preferences are loaded up at log on. Since Vault checkouts seem to be tied to the user name and machine name, this causes problems. One more detail; the location of the working f...
by kayessaych
Thu Apr 26, 2012 12:43 pm
Forum: Examples (API)
Topic: C# Examples
Replies: 12
Views: 49409

Re: C# Examples

shannon wrote: All methods except AddFortressItem will work with either the Vault or Fortress API, AddFortressItem requires Fortress.
I can confirm this does work with Vault Pro 5.1.2 at this time - something I wish I would have known while searching the other day!
by kayessaych
Thu Apr 26, 2012 12:41 pm
Forum: Questions (API)
Topic: Can't login - vault pro server with vault standard client?
Replies: 5
Views: 8742

Re: Can't login - vault pro server with vault standard clien

Since my test worked after getting that bit of info, I can confirm the following for those searching the boards like a mad man like I was: With Vault Pro 5.1.2.18283, the AddFortressItem example found below still works: http://support.sourcegear.com/viewtopic.php?f=31&t=8020 Thanks! I knew it was so...
by kayessaych
Thu Apr 26, 2012 12:07 pm
Forum: Questions (API)
Topic: Can't login - vault pro server with vault standard client?
Replies: 5
Views: 8742

Re: Can't login - vault pro server with vault standard clien

Well, that would make sense! :) Thank you. I'm not the one who set up Vault for our team. However, I'm curious, would she have gotten information about this?
by kayessaych
Tue Apr 24, 2012 5:10 pm
Forum: Questions (API)
Topic: Can't login - vault pro server with vault standard client?
Replies: 5
Views: 8742

Can't login - vault pro server with vault standard client?

I'm just trying to connect to vault so I can play with adding a work item but can't get past the login part. The details are below! ClientAPI 5.1.2.19281 - downloaded it today VaultService "about" page says I'm on 5.1.2.19283 and that's what our installed clients say, too. The actual sourcegear clie...