Search found 7 matches

by Alex Batura
Mon May 06, 2019 10:37 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault Extension for VS2019 is extremely glitchy
Replies: 6
Views: 4881

Re: Vault Extension for VS2019 is extremely glitchy

Hi Tonya, Thank you for your reply. Please find the answers below: 1) Were you using the classic client before switching over to the Vault VS extensions for 2019? No, I didn't use VS2019 until Source Gear Extension was made available. However, I am still using SourceGear Vault Standard Visual Studio...
by Alex Batura
Sun May 05, 2019 6:50 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault Extension for VS2019 is extremely glitchy
Replies: 6
Views: 4881

Vault Extension for VS2019 is extremely glitchy

Hi, I am using Vault Extension for VS2019 and it becomes unbearable to use. There are few issues which are especially annoying: 1. It automatically adds files to the solution. I have a subfolder for the one of the projects, which is created at compile time. Vault adds it with its content to the solu...
by Alex Batura
Wed Apr 03, 2019 3:41 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: VS2019 support
Replies: 2
Views: 3732

VS2019 support

Hi,

Microsoft recently released VS2019. Are you planning to implement Vault integration for VS2019 any time soon?
I looked at compatibility chart and it's not there:

https://sourcegear.com/vault/documentat ... chart.html
by Alex Batura
Tue Mar 26, 2019 8:28 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: _sgbak is added to project file
Replies: 1
Views: 3207

_sgbak is added to project file

Hi,

I am using the latest Vault extension with VS 2017.
Vault keeps on added _sgbak folder to the project and Vault.
Is there a way to fix that?
by Alex Batura
Mon Mar 18, 2019 4:49 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Sync must be called on the UI thread.
Replies: 3
Views: 4036

Re: Sync must be called on the UI thread.

Hi Tonya,

Upgrading to the latest version, resolved the issue.
Thank you for your help!
by Alex Batura
Sun Mar 17, 2019 5:52 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Sync must be called on the UI thread.
Replies: 3
Views: 4036

Sync must be called on the UI thread.

I am having exactly the same issue like the one below:

viewtopic.php?f=48&t=23171

My Vault version is 10.0.1(793), VS is 2017
Upgrading the latest Vault VS extension (10.0.2.936) did not resolve the issue.

Please help.