Search found 52 matches

by jschuit
Tue Jan 24, 2012 1:29 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Command-line clients
Replies: 7
Views: 3700

Re: Command-line clients

Thanks Beth... Yes, all the DLLs from the ClientAPI archive are present. I ran the mono migration analyzer on the binaries and there were a few methods in use that are not supported. I'll try attaching the report output. (I couldn't attach the MHT file, so I renamed it .TXT.... rename it back to view)
by jschuit
Thu Jan 19, 2012 10:24 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Command-line clients
Replies: 7
Views: 3700

Re: Command-line clients

I'm getting an error when trying to execute vault.exe from the ClientAPI archive: mono --version Mono JIT compiler version 2.10.5 (Debian 2.10.5-1) Copyright (C) 2002-2011 Novell, Inc, Xamarin, Inc and Contributors. http://www.mono-project.com TLS: __thread SIGSEGV: altstack Notifications: epoll Arc...
by jschuit
Wed Jan 18, 2012 4:05 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Command-line clients
Replies: 7
Views: 3700

Re: Command-line clients

I ran the .NET Vault command-line client and the Java command-line client on the same WinXP machine. I first noticed the time delay while using the Java command-line client on a different machine running the latest Ubuntu. I did not try running the .NET client under .mono, is that pretty straight fo...
by jschuit
Tue Jan 17, 2012 3:23 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Command-line clients
Replies: 7
Views: 3700

Command-line clients

Vault v5.1.2 Performing a GETVERSION of one specific file to a non-working folder using the command-line client takes about 11 seconds. Performing the same GETVERSION of the same specific file to the same non-working folder using the JAVA command-line client takes about 2.5 minutes. Repeatably. Usin...
by jschuit
Thu May 05, 2011 12:03 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: diff issue
Replies: 11
Views: 5876

Re: diff issue

Thanks Linda!
by jschuit
Tue May 03, 2011 8:20 am
Forum: Support (Vault)
Topic: diff issue
Replies: 11
Views: 5876

Re: diff issue

I understand what you are saying, but I'm confused as to why this is working in 4.1.4 (or is this a known issue for 5.x only?) and why is it working if I highlight the tip (most recent revision) and the previous revision and then select diff and it displays the diff viewer as expected. (as opposed t...
by jschuit
Mon May 02, 2011 9:46 am
Forum: Support (Vault)
Topic: diff issue
Replies: 11
Views: 5876

Re: diff issue

Hello Linda, We have just begun testing, so far this is the only issue we've come across. Yes, I restored the 4.1.4 database to a new SQL server before installing the 5.1.1 server. The schema version is 5.1.0.0 according to the SQL query. I deleted all of the client side cache but the issue persists.
by jschuit
Fri Apr 29, 2011 4:43 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: diff issue
Replies: 11
Views: 5876

diff issue

I've run into a weird issue while evaluating a test upgrade of our 4.1.4 server to a 64bit server and 5.1.1. Everything went smooth, painless and quick during the install, but when I attempt to perform a diff on a file from a branch (unmodified from branch source in my case) from the history explore...
by jschuit
Fri Apr 22, 2011 10:04 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Feature Request: Support for Review Board
Replies: 5
Views: 3847

Re: Feature Request: Support for Review Board

Just curious if there are any updates to this... Has anyone implemented a post-review supporting Vault?
by jschuit
Thu Dec 06, 2007 11:01 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: un-representable DateTime
Replies: 5
Views: 8722

While attempting to correct another issue we were having (we couldn't display the properties of two of our largest repositories in the admin interface, SQL would timeout at one hour) we restarted the Vault and the SQL servers and now both our issues are "resolved".
by jschuit
Wed Dec 05, 2007 9:22 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: un-representable DateTime
Replies: 5
Views: 8722

No, there wasn't...
by jschuit
Wed Dec 05, 2007 3:12 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: un-representable DateTime
Replies: 5
Views: 8722

un-representable DateTime

Server: 4.0.5.15922
Client: 4.0.5.15922

When attempting to display the properties of a subfolder (only one specific folder) we are getting (at all clients) an error:

An error has occurred. The error message is:

Hour, Minute, and Second parameters decribe an un-representable DateTime.
by jschuit
Fri Nov 02, 2007 9:28 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Failed to establish a connection to the database...
Replies: 26
Views: 25063

I'm not sure about increasing memory size... as I said, it always threw the out of memory exception when that process was between 900MB and 1GB. The server has 4GB and SQL is using ~2GB.


No, we are only using one repository (~55 - 60GB).
by jschuit
Fri Nov 02, 2007 9:16 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Failed to establish a connection to the database...
Replies: 26
Views: 25063

The grayed-out vaules were 500MB for virtual memory, and something around 170ishMB for used memory. I already enabled recycling for used memory last night and set it to 800MB as it always seemed to blow it's mind over 900MB. It recycled twice that night, but not yet today.
by jschuit
Thu Nov 01, 2007 5:24 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Failed to establish a connection to the database...
Replies: 26
Views: 25063

Jeff, I can't find the memory tab... the closest I see in the app pool is the setting for memory recycling.. is this what you are referring to?
If so, both the options in that section (max virtual and max used) are disabled.