Search found 487 matches

by mskrobul
Tue Apr 15, 2008 10:17 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Problem Installing VaultClient_4_1_1_18060
Replies: 8
Views: 2836

Is the client install only failing on your machine? Are there any differences in the setup of the machines that succeed and your machine? Is there a Vault_client_install.log file in your %temp% directory? If so, does it have any more information about the error? The machine keys on Vista are in (sor...
by mskrobul
Tue Apr 15, 2008 9:38 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Demo 4.1.1 server install error -1260
Replies: 5
Views: 1633

The installer uses WMI to create virtual directories in IIS and that is failing for some reason. Errors like that usually indicate a problem with IIS. Try re-installing IIS. You may need to re-install the .NET 2.0 framework after re-installing IIS also.
by mskrobul
Fri Apr 11, 2008 9:19 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Problem Installing VaultClient_4_1_1_18060
Replies: 8
Views: 2836

Verify that the following files that are needed for the client custom actions are in the client folder when you get the error message: VaultVsipRegistry64.xml VaultVsipRegistry64_9.xml VaultVsipRegistry.xml VaultVsipRegistry_9.xml FortressConnectionRegistry64.xml FortressConnectionRegistry64_9.xml F...
by mskrobul
Tue Apr 08, 2008 12:27 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Folder MachineKeys loses Administrator permission
Replies: 5
Views: 4049

We are still trying to reproduce this. Can you send me the fortress_install.log located in your %temp% directory? That way I can see exactly how you installed the server so we can choose the same options as you did and also see if there were any problems reported. You can send it to maryjo at source...
by mskrobul
Tue Apr 08, 2008 11:54 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Folder MachineKeys loses Administrator permission
Replies: 5
Views: 4049

So far we haven't been able to reproduce this in house. The existing permissions remain unchanged after the install on the machines we have tested. How are you logged onto the machine during the install process (as "Administrator" or as another user)? Is this an upgrade from a previous version of Fo...
by mskrobul
Tue Apr 08, 2008 8:43 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Folder MachineKeys loses Administrator permission
Replies: 5
Views: 4049

We will look into it. I just need a little more information.

Did you install the Client or Server (or both) on that machine? Is this Fortress 1.1.1?

What operating System are you using?
by mskrobul
Mon Mar 24, 2008 12:48 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Ever going to be Valut 64-bit server on IIS x64?
Replies: 4
Views: 1321

Note that unlike IIS <= 6, IIS 7 can run 32-bit and 64-bit programs simultaneously. The fact that the Vault server is currently a 32-bit application shouldn't necessarily hold you back from moving to Windows Server 2008. Each App Pool in IIS 7 can be set to allow 32-bit applications (or not). The 4....
by mskrobul
Fri Mar 21, 2008 2:01 pm
Forum: Support (Fortress)
Topic: Feature Request - Import Email into Issue Ticket
Replies: 1
Views: 1998

Adding items via email is already on our list of feature requests. I will had your vote. Many of our users have written their own program to parse email and add items to Fortress using either the WebService or the Fortress API. For Fortress, we recommend using the API for programming any additional ...
by mskrobul
Thu Mar 20, 2008 9:08 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Status Field Missing From Query Page
Replies: 1
Views: 2001

That is very weird. I will log a bug. Thanks for the report. It doesn't seem to happen on the query page when you are "inside" a project.
by mskrobul
Wed Mar 19, 2008 11:45 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: VaultServer 4.1.0 Install
Replies: 4
Views: 5870

I have just been informed that older versions of the installer would remove some of the default page values on uninstall :oops: , so if you had an older version of Vault installed that explains your issue. The newer installers do not do that, so it should no longer be a problem after the defaults ar...
by mskrobul
Wed Mar 19, 2008 9:39 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: VaultServer 4.1.0 Install
Replies: 4
Views: 5870

IIS typically has Default.aspx already listed if you have ASPNET enabled (just like it has typically has index.htm and default.htm and such listed as default pages). This has been the case on every machine we have ever tested. What OS is Vault installed on? What version of IIS are you using? Is ASPN...
by mskrobul
Tue Mar 11, 2008 8:31 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Projects Ordered Incorrectly
Replies: 6
Views: 4491

We have reproduced it and it will be fixed for 1.1.1.
by mskrobul
Fri Mar 07, 2008 11:51 am
Forum: Support (Fortress)
Topic: Fortress bug item disabled on checkin
Replies: 8
Views: 7113

Which issue are you asking about? The GUI client enabling the update bugs section only when there is a valid transaction is by design. I can log a request to change that behavior, but that wasn't something we were planning on changing for the next release. The Classic IDE client not enabling the upd...
by mskrobul
Wed Mar 05, 2008 5:02 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Service Unavailable
Replies: 9
Views: 4389

Another user just reported your database connection problem. It is all our fault :oops:

http://support.sourcegear.com/viewtopic.php?p=39625
by mskrobul
Wed Mar 05, 2008 5:00 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Login Failed with 4.1 and 64bit 2003 server - FailDBConn
Replies: 6
Views: 7970

OK, it seems that there is a problem with SQL auth and 64-bit machines. The Crypto Keys in the registry SQL auth needs to decrypt the password are being put in the wrong hive for some reason. There are a couple of ways you can get around this: - Export the SourceGear\Vault (or Fortress) Server regis...