Search found 60 matches

by joshyeager
Sat Jan 08, 2005 10:37 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: NETWORK SERVICE account required when using domain account
Replies: 2
Views: 1787

Sounds good. I already got 3.0.1 running on my server, but I'm sure that there are other people who will appreciate your efforts. (-:

Vault is awesome, a smooth install process will make it even better!

Keep up the good work, guys.

Josh
by joshyeager
Sat Jan 08, 2005 11:51 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Error with IDE integration in 3.0.1
Replies: 7
Views: 5683

You guys are awesome! 12-hour turnaround on a weekend!

The DLL fixed it, so I'm happy. (-:

Josh
by joshyeager
Fri Jan 07, 2005 9:59 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Error with IDE integration in 3.0.1
Replies: 7
Views: 5683

Error with IDE integration in 3.0.1

I just finished upgrading from 2.0.5 to 3.0.1, and I am getting the error "An error occured when you attempted to access the source control system. Check Installation." when I try to open a solution in the IDE. In this thread , Dan said that this is a known issue, and that you have a test build of t...
by joshyeager
Fri Jan 07, 2005 8:27 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: NETWORK SERVICE account required when using domain account
Replies: 2
Views: 1787

NETWORK SERVICE account required when using domain account

I chose the DOMAIN\MACHINE$ option when I upgraded to Vault 3.0.1, but the Vault Web Service kept throwing errors about being unable to access the directories under Temporary ASP.NET files. Finally, I figured out that I had to give the NETWORK SERVICE account full control over the directory, in addi...
by joshyeager
Mon Jan 03, 2005 11:30 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Deploying standard Vault client settings
Replies: 1
Views: 1202

Deploying standard Vault client settings

My company mostly uses the default options in the Vault client, but we do have a few that are different. Is there any way to automatically update everybody's machine to use the same set of options?

We're using 2.0.5, but we're probably upgrading to 3.0 this weekend.
by joshyeager
Mon Dec 27, 2004 12:56 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: How to not have pending changeset cluttered with unmodified
Replies: 4
Views: 1860

There is an option in the Vault client to Undo Checkout on unchanged files, instead of checking them in. That way, you can just check in the whole set, and it will only do it to the modified ones.
by joshyeager
Thu Dec 02, 2004 1:46 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Suggestion about change-set comments and VS integration
Replies: 0
Views: 1865

Suggestion about change-set comments and VS integration

When I checkin multiple files through the Visual Studio integration, my comments are applied to each individual file, and the change set comment is blank. It seems to me that the change set comment should also be the comment that I entered. Just a thought...

Josh
by joshyeager
Mon Nov 29, 2004 6:36 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Small bug in History Explorer
Replies: 5
Views: 2910

Oh, ok. I have no idea how that happened...

Just ignore me, then. (-:
by joshyeager
Tue Nov 23, 2004 5:04 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Small bug in History Explorer
Replies: 5
Views: 2910

Yes.
by joshyeager
Tue Nov 16, 2004 3:55 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Small bug in History Explorer
Replies: 5
Views: 2910

Small bug in History Explorer

I checked a file in with a comment that contained a comma. When I view the file's history, the comment is displayed as just a single comma. However, if I view that version's details, the whole comment is displayed. The server is running 2.0.5, and my client is 2.0.6. Not a big deal, just thought I'd...
by joshyeager
Wed Nov 10, 2004 12:52 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault Install Suggestion
Replies: 0
Views: 1694

Vault Install Suggestion

I just upgraded my Vault client from 2.0.5 to 2.0.6, and it went smoothly, except for one thing. At one point in the install, there was a checkbox to make Vault the default source control provider. I did not check it, because Vault was already the default provider. The next time I opened Visual Stud...
by joshyeager
Thu Sep 02, 2004 7:41 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Is the blame feature in the Vault Client?
Replies: 3
Views: 2924

I didn't see it in Tools, but I did find it in the View menu. However, it just loads the web client. That's OK, except that it makes me log in again, which is annoying.

Obviously, this isn't a big problem, I'm just being an annoying customer. :D
by joshyeager
Thu Sep 02, 2004 7:25 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Is the blame feature in the Vault Client?
Replies: 3
Views: 2924

Is the blame feature in the Vault Client?

I really like the "Blame" feature in the web client interface. However, I can't find it in the Vault Client program. Is it unique to the web client? If it is, when do you think the Vault Client will get it?

Thanks!
Josh
by joshyeager
Wed Aug 18, 2004 12:19 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: Weird error trying to import
Replies: 2
Views: 3187

Here you go. One thing that it could be (I just realized this - I'm stupid) is that we're running VSS 2005 on that box (from another test). Here's the log, in case you want to research it, but I'm just going to try it again w/ 6.0c. ---------------------------------------------------------------- Op...
by joshyeager
Wed Aug 18, 2004 11:30 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Weird error trying to import
Replies: 2
Views: 3187

Weird error trying to import

I am evaluating Vault, and it looks pretty cool! However, when I try to import a VSS database, I get a weird error (see attached images). Any idea what's going on?

Note: I attached the screenshots in the wrong order - prescan.jpg is first, then error.jpg.

Thanks,
Josh Yeager