Search found 46 matches

by icnocop
Mon Oct 30, 2006 4:01 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: can't get full file path name in client api history request
Replies: 9
Views: 3021

Unfortunately no.

VaultHistoryItem.MiscInfo1 = null
VaultHistoryItem.MiscInfo2 = null
by icnocop
Mon Oct 30, 2006 9:31 am
Forum: Support (Vault)
Topic: can't get full file path name in client api history request
Replies: 9
Views: 3021

Hi Jeff, When I perform a recursive search in the entire repository: VaultHistoryQueryRequest.Recursive = true VaultHistoryQueryRequest.TopName = "$" I am not able to get the full file/folder path of the VaultHistoryItems retrieved. The VaultHistoryItem.Name property only contains the file name and ...
by icnocop
Mon Oct 30, 2006 8:50 am
Forum: Support (Vault)
Topic: can't get full file path name in client api history request
Replies: 9
Views: 3021

Sample source code that can be used to reproduce the issue can be found here: Sample Command line history query http://support.sourcegear.com/viewtopic.php?t=450 In order to make this work with Vault v2.0.6: 1. Fix Vault API dll paths 2. replace "VaultLib.VaultHistoryQueryRequest" with "VaultClientN...
by icnocop
Sun Oct 29, 2006 11:34 am
Forum: Support (Vault)
Topic: can't get full file path name in client api history request
Replies: 9
Views: 3021

can't get full file path name in client api history request

Hello, SourceGear Vault v2.0.6 I am using the client api to get a history of changes successfully except for one major issue: the full file/folder path of the file/folder that changed. the VaultHistoryItem has several properties but none of which contain the full file path name. The VaultHistoryItem...
by icnocop
Mon Aug 22, 2005 4:28 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: v2.0.6: FailDBFault error when trying to show history
Replies: 6
Views: 2668

That worked!

Thank you very much! :)
by icnocop
Mon Aug 22, 2005 2:56 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: v2.0.6: FailDBFault error when trying to show history
Replies: 6
Views: 2668

This is with Vault v2.0.6. I changed the LogLevel to "Debug" in vault.config, ran iisreset, and this is what the log file contains: ----8/22/2005 1:16:08 PM (X.X.X.X)--SSL Enabled Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding. ----8/...
by icnocop
Mon Aug 22, 2005 3:43 am
Forum: Support (Vault)
Topic: v2.0.6: FailDBFault error when trying to show history
Replies: 6
Views: 2668

v2.0.6: FailDBFault error when trying to show history

Hello. I am getting an error when trying to show the history of changes as follows: 1. Right-click on the root path, "$" the select "Show History..." 2. On the "Dates" tab, select "Include range" and choose "8/15/2005" for both date fields 3. On the "Users" tab, select "Include only selected users" ...
by icnocop
Mon Feb 28, 2005 9:48 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Vault task for CruiseControl.NET
Replies: 10
Views: 4686

I have already reported this issue to the CruiseControl team. The repository path should be the last argument in the command line.
by icnocop
Thu Sep 16, 2004 3:31 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault.exe LISTCHANGESET
Replies: 4
Views: 2758

Ok.

You are right.

This is working correctly.

Thank you.

:D
by icnocop
Tue Sep 14, 2004 1:04 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault.exe LISTCHANGESET
Replies: 4
Views: 2758

Thank you for your reply. :D I could not find out how to set the option to not require a checkout before a checkin with the vault.exe command line client. I have these settings for the Vault GUI client. Both processes are being run using the same user account. Should the vault.exe command line clien...
by icnocop
Mon Sep 13, 2004 5:19 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: vault.exe LISTCHANGESET
Replies: 4
Views: 2758

vault.exe LISTCHANGESET

Hello. :) I am trying to automate our build process with the vault.exe command line client. However, I am running into a problem: LISTCHANGESET does not list file modifications. It only seems to list changes from commands run on vault.exe, like ADD, CREATEFOLDER, DELETE, PIN, LABEL, etc. These are t...
by icnocop
Thu Aug 26, 2004 4:49 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: One removable drive and two machines causes "Edited&quo
Replies: 14
Views: 7070

Ok, i didn't know that i could type "%appdata%" in the windows explorer. When I did that, it took me to "C:\WINDOWS\Application Data". And all this time I thought my appdata was in C:\Documents and Settings\Me\Application Data" I do see my cache files after all! Sorry for "wasting" your time. Thank ...
by icnocop
Mon Aug 23, 2004 5:26 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: One removable drive and two machines causes "Edited&quo
Replies: 14
Views: 7070

There are a few items in my Pending Change Set, having Details of "Size Unchanged" and a "Modified" Type. However, when I look in the project's file pane (on the top right) the files have a Status of "Missing". I have looked for those cache files everywhere, but they do not exist. The SourceGear fol...
by icnocop
Thu Aug 19, 2004 2:20 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: One removable drive and two machines causes "Edited&quo
Replies: 14
Views: 7070

The option to search hidden files and folders was turned on. The CacheMember files exist on my laptop, but not on my desktop. Maybe they were accidently deleted? I read that these files should get re-created, but I do not see that. The source code files were not that big, < 100KB. Once I removed all...
by icnocop
Thu Aug 19, 2004 1:09 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: One removable drive and two machines causes "Edited&quo
Replies: 14
Views: 7070

Unfortunately, using a FireWire device did not solve the problem. The weird thing is that I can not find any CacheMember files on my local system. I could only find "state" files in my _sgvault folder, which is in my working folder, but it seems to be a binary file. What could be wrong? I upgraded t...