Search found 114 matches

by Don Thimsen
Fri Feb 11, 2005 7:26 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: A question about installing ASP.NET
Replies: 2
Views: 2697

Thanks Jeff, Everything looks right, it's just incredibly slow. So slow, that when Exchange 2003 is getting installed, the MSInstaller issues an event record that says it's stopped. This happens while it's running aspnet_regiis.exe. Right now, I'm just trying to decide if it's an ASP.NET problem or ...
by Don Thimsen
Thu Feb 10, 2005 10:46 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: A question about installing ASP.NET
Replies: 2
Views: 2697

A question about installing ASP.NET

I'm working on a Win 2003 server that is also a domain controller. When ASP.NET is installed, or run the Aspnet_regiis.exe -i command, the install takes about 15 minutes. Is this normal??? When looking at the ASPNETSeup.log, there is one section that stands out: 2005-02-10 16:33:03 Success Install t...
by Don Thimsen
Fri Feb 04, 2005 11:10 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Shadows Folder problems: Win2K server and vault 3.0.2
Replies: 2
Views: 3473

I finally figured out how to get a log file from shadow folder processing, and saw the authentication problems. I tried manuallly adding back the missing user/password keys in the web.config file, and that didn't work. Also tried the identity impersonate, which also failed. 2/4/2005 10:53:43 PM <sha...
by Don Thimsen
Fri Feb 04, 2005 8:33 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Shadows Folder problems: Win2K server and vault 3.0.2
Replies: 2
Views: 3473

Heres a little more information from the vault log file after I turned on debug mode. Notice that there are two calls to VaultShadowFolderService.asmx. One plugin uses Vault and the other uses vault.dts. ----2/4/2005 9:26:54 PM don--XPDONHOME(192.168.5.77)--SSL Disabled Retrieved 2 pluginInfos for t...
by Don Thimsen
Fri Feb 04, 2005 7:52 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Shadows Folder problems: Win2K server and vault 3.0.2
Replies: 2
Views: 3473

Shadows Folder problems: Win2K server and vault 3.0.2

I recently upgraded to vault server 3.0.2 on a Win2K server with all service updates. This afternoon, I got a report that shadow folders are no longer working. I brought up Vault Admin client, and found all the shadow folder definitions were missing... I can only guess that this happened during the ...
by Don Thimsen
Fri Jan 21, 2005 10:28 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Big performance problems with Vault 3.0.1
Replies: 41
Views: 16874

Valik, Have you looked into the resource utilization on the Windows side? Is the vault server being shared by other applications? 640MB might not be enough memory for the server. Use the Windows Task Manager and look at the performance tab. You might be doing a lot of paging to your swap file which ...
by Don Thimsen
Thu Jan 20, 2005 9:11 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Moving projects/folders between repositories in 3.0
Replies: 12
Views: 7051

Linda, Was there ever a more detailed document written for "database maintenance and optimization"? The only SQL experience we have at our shop is with Vault, so it's all foreign territory. So, we've pretty much shied away from doing ANY maintenance other than backups. A howto guide would ...
by Don Thimsen
Fri Jan 07, 2005 6:52 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Problem connecting to Vault from Australia
Replies: 10
Views: 9954

Dave, Good find! Do you really have that many adapters??? You might want to check for a spyware infestation that adds hooks to the TCP/IP stack. Do a Start>Run>MSINFO32. Then, expand Components>Network>Adapter. You should have 10-12 entries in the list for your adapter. There was an article in PC Ma...
by Don Thimsen
Thu Jan 06, 2005 10:04 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Problem connecting to Vault from Australia
Replies: 10
Views: 9954

Dave,

A long shot, but try lowering your MTU value on your network card to something like 1002. The easy way is to download DRTCP from:

http://www.dslreports.com/drtcp

Real bummer being halfway around the world and then finding out something doesn't work.

Don
by Don Thimsen
Wed Jan 05, 2005 11:11 am
Forum: Support (Vault)
Topic: Connecting over VPN
Replies: 8
Views: 4925

Just curious, but after the VPN connection has been established, what IP address are you trying to use to access the Vault server? When VPN is down, you are using a public IP address. After establishing a VPN tunnel, you should be using an private (LAN) address for the server. For example, when my V...
by Don Thimsen
Tue Dec 14, 2004 4:09 pm
Forum: Support (Vault)
Topic: No warning dialog on Undo Checkout with Revert?
Replies: 3
Views: 1913

Dan,

We just upgraded to 3.0.1. It only took about 30 minutes for two developers to send me messages that this feature was not added to the 3.0.1 client. Was it left out of 3.0 for some reason, or is this still a future fix?

Thanks,
Don
by Don Thimsen
Tue Dec 14, 2004 4:01 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Vault 2.0.6 upgrade to 3.0 problem w/shadow folders
Replies: 13
Views: 11250

Jeff, Since it was relatively quiet this afternoon, I got all the developers to give me thirty minutes to try the upgrade. I installed the 3.0.1 server onto 2.0.6. After the install, I immediately check the \Inetpub\wwwroot\VaultService\VaultShadowFolder\bin folder. The vaultlib.dll was again missin...
by Don Thimsen
Tue Dec 14, 2004 2:01 pm
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Vault 2.0.6 upgrade to 3.0 problem w/shadow folders
Replies: 13
Views: 11250

Thanks Jeff,

I'll try the upgrade to 3.0.1 tommorrow morning.

Don
by Don Thimsen
Tue Dec 14, 2004 10:48 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Vault 2.0.6 upgrade to 3.0 problem w/shadow folders
Replies: 13
Views: 11250

Jeff,

>>On your Vault server, do you have a vaultlib.dll in the VaultService/shadowfolder/bin 3.0 directory?

Yes. <<

Install script problem? Is there a log left over from the upgrade that I can examine?

Don
by Don Thimsen
Tue Dec 14, 2004 10:23 am
Forum: Gold Support (Vault) -- Read-only
Topic: Vault 2.0.6 upgrade to 3.0 problem w/shadow folders
Replies: 13
Views: 11250

On your Vault server, do you have a vaultlib.dll in the VaultService/shadowfolder/bin 3.0 directory?


>>Other than Shadow Folders does everything else seem to be running correctly?<<

Yes. Everything else looks fine.

Any idea about when 3.0.1 will be available?

Thanks,
Don