Issue with setting Working folder to an UNC location

If you are having a problem using SourceOffSite, post a message here.

Moderator: SourceGear


Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2011 3:44 pm
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 9:18 am
Hello

I downloaded an evaluation version of SourceOffSite.
I am having one issue so far
When I try to set a working folder for one of the project is the VSS DB to a UNC location I get strange results.

Let say I set it to \\server.domain.com\directory
when I try to save it
First back slash disappears (\server.domain.com\directory) and SourceOffSite says that directory doesnot exist and askes me if I want to create it

Pleease advise

Posts: 9736
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:25 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 10:17 am
If your working folder is on a different machine, you'll need to map a network drive, then set the network drive as the working folder.
Linda Bauer
SourceGear
Technical Support Manager

Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2011 3:44 pm
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 10:26 am
Is there anyway it can be done without mapping the remote drive?

Posts: 9736
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:25 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 1:02 pm
I wasn't able to do it without a mapped drive, but I'll investigate further.
Linda Bauer
SourceGear
Technical Support Manager

Posts: 9736
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:25 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 3:34 pm
It looks like SOS Client is not designed to use strictly a UNC location for the working folder.

Is there a reason you need to have the working folder on another machine?
Linda Bauer
SourceGear
Technical Support Manager

Return to Support (SourceOffSite)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests