Remove old server from login screen?

If you are having a problem using SourceOffSite, post a message here.

Moderator: SourceGear


Posts: 3
Joined: Tue Jan 24, 2012 11:10 am
PostPosted: Tue Jan 24, 2012 11:24 am
We moved our SOS server to a new IP address. The old IP is still listed in the drop-down on the SOS Client login screen. Is there an easy way to remove it? I don't see it in the registry, and I deleted the old cache folder from /appdata/roaming/sourcegear/sos/servers, but it's still on the login.

I'm on client 4.1 on Windows 7.

Posts: 8550
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Tue Jan 24, 2012 3:12 pm
In the registry, go to HKEY_CURRENT_USER\Software\SourceOffSite\SourceOffSite\Settings. Look for the settings called Last Server, some settings called Connection0, Connection1, etc, and passwords for each of those connections (password0, password...). Remove the connection that needs to be removed, the associated password key, and the Last Server setting.

Start up SOS and let me know your results.
Beth Kieler
SourceGear Technical Support

Posts: 3
Joined: Tue Jan 24, 2012 11:10 am
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 1:27 pm
Excellent, that did it, thank you. Apologies that I didn't find that in the reg myself.

For anyone else who finds this thread, one small tip: I had "Server0" (old and unwanted) and "Server1" (new one). After deleting Server0 and Password0, it's also good to rename the reg keys Server1 to Server0, and Password1 to Password0. Else you get duplicate entries. Looks like SOS likes to have the "0" entries there.

Posts: 8550
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 1:53 pm
Thank you for the update.
Beth Kieler
SourceGear Technical Support

Posts: 3
Joined: Tue Jan 24, 2012 11:10 am
PostPosted: Tue Jan 31, 2012 2:04 pm
Another update.... removing the reg entry from HKEY_CURRENT_USER didn't quite do it... the old entry kept coming back. I found an identical set of reg entries in HKEY_USERS\(long binary string)\Software\SourceOffSite\SourceOffSite\Settings and edited the Connectiion and Password keys there too. Hope that fixes it...

Posts: 8550
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Tue Jan 31, 2012 4:33 pm
Thank you for the update. If that doesn't help the issue, just let me know.
Beth Kieler
SourceGear Technical Support

Return to Support (SourceOffSite)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests