Unable to login under Admin...

If you are having a problem using Dragnet, post a message here.

Moderator: SourceGear


Posts: 19
Joined: Thu Oct 05, 2006 2:26 pm
PostPosted: Thu Oct 19, 2006 3:07 pm
When I am at the Dragnet web login screen I type in "admin" and
my password and nothing happens. If I type in a invaild password
or username it gives me the error "username or password supplied is
invalid".

So basicly it looks like a screen refresh when I type in the admin
and the correct password.

I am using Dragnet 1.0.3
Vault 3.0.7
Both installed on the same machine

no firewall and cookies are enabled on the MS IE 6.0 browser

Posts: 9736
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:25 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Thu Oct 19, 2006 3:57 pm
Did this work before?

Can you log in as a different user?

Did something change on your system?

Have you tried restarting IIS?

Is there any error in the Dragnet server log that corresponds to the failed login? The log is in %windir%\temp\sgdragnet on the Dragnet server machine.
Linda Bauer
SourceGear
Technical Support Manager

Posts: 19
Joined: Thu Oct 05, 2006 2:26 pm
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 8:41 am
I have never been able to login. This is a new install of dragnet.

I restarted ISS and I was still unable to login.

Below is a copy of the dragnet log file.

# SourceGear Dragnet Server
2006-10-17 15:21:46.916 Starting SourceGear Dragnet by SourceGear, LLC - Version 1.0.3.1223 Copyright © 2003-2005 SourceGear, LLC All rights reserved.
2006-10-17 15:21:46.916 Configured Options: : LogLevel - Quiet LogReverseDNSLookup - True
2006-10-17 16:13:11.082 Starting SourceGear Dragnet by SourceGear, LLC - Version 1.0.3.1223 Copyright © 2003-2005 SourceGear, LLC All rights reserved.
2006-10-17 16:13:11.082 Configured Options: : LogLevel - Quiet LogReverseDNSLookup - True
2006-10-18 15:38:12.182 Starting SourceGear Dragnet by SourceGear, LLC - Version 1.0.3.1223 Copyright © 2003-2005 SourceGear, LLC All rights reserved.
2006-10-18 15:38:12.182 Configured Options: : LogLevel - Quiet LogReverseDNSLookup - True
2006-10-19 14:56:02.657 Starting SourceGear Dragnet by SourceGear, LLC - Version 1.0.3.1223 Copyright © 2003-2005 SourceGear, LLC All rights reserved.
2006-10-19 14:56:02.657 Configured Options: : LogLevel - Quiet LogReverseDNSLookup - True
2006-10-20 09:24:01.658 Starting SourceGear Dragnet by SourceGear, LLC - Version 1.0.3.1223 Copyright © 2003-2005 SourceGear, LLC All rights reserved.
2006-10-20 09:24:01.658 Configured Options: : LogLevel - Quiet LogReverseDNSLookup - True

Thanks

Posts: 9736
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:25 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 7:50 pm
The server isn't even seeing the login. If you use a web browser on the Dragnet Server machine and log in with "localhost" as the Dragnet Server name, can you log in?
Linda Bauer
SourceGear
Technical Support Manager

Posts: 19
Joined: Thu Oct 05, 2006 2:26 pm
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 2:05 pm
Yes, that works.

Any idea why it likes localhost but not the server name?

Thanks

Posts: 9736
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:25 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 10:48 pm
There may be a problem resolving the servername. Does it work if you use the IP address?
Linda Bauer
SourceGear
Technical Support Manager

Posts: 19
Joined: Thu Oct 05, 2006 2:26 pm
PostPosted: Thu Oct 26, 2006 9:35 am
Yes is does work if I use the IP address. I agree, I believe
that it looks like a DNS issue.

I will fix that.

Thanks for the help

Return to Support (Dragnet)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron