Open/Pending/Closed Bugs

If you are having a problem using Fortress, post a message here.

Moderator: SourceGear


Posts: 8
Joined: Thu Aug 02, 2007 5:52 am
Location: Cornwall, UK
PostPosted: Tue Nov 16, 2010 3:11 am
Hi,

We've been using Fortress (ver 1.1.4) for a while; and have just discovered that when checking-in a file to a repository that requires a Bug ID a user can just type an ID of a closed bug into the 'Update Bugs' field on the Check In dialog, add a comment, and click OK.

I fully understand that Open & Pending status bugs should be accessible, but we would have prefered that any bug labelled 'Closed' by QA should be locked from further updates unless QA resets the status.

Thanks

Mick

Posts: 8550
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Tue Nov 16, 2010 4:58 pm
I've logged a feature request for you. Thank you for your feedback.

F: 15734
Beth Kieler
SourceGear Technical Support

Return to Support (Fortress)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron