Keyset does not exist

Post your questions regarding using the Vault and Fortress API in your programs.

Moderator: SourceGear

Post Reply
tranlongphu
Posts: 9
Joined: Thu May 29, 2008 6:53 pm

Keyset does not exist

Post by tranlongphu » Fri May 30, 2008 7:10 pm

However, occasionally, I would get this "Keyset does not exist". Could you tell me how to avoid it ? or What have I done wrong ?

Thanks
Attachments
KeysetNotExists.jpg
KeysetNotExists.jpg (22.21 KiB) Viewed 10429 times
KeysetNotExists.jpg
KeysetNotExists.jpg (22.21 KiB) Viewed 10429 times

shannon

Post by shannon » Mon Jun 02, 2008 9:32 am

What .net version are you using and which versions are installed?

tranlongphu
Posts: 9
Joined: Thu May 29, 2008 6:53 pm

Post by tranlongphu » Mon Jun 02, 2008 3:21 pm

I'm running .Net 2.0 and Vault Version 3.1.9

Thanks.

shannon

Post by shannon » Mon Jun 02, 2008 3:27 pm

do you have any other versions of .net installed?

tranlongphu
Posts: 9
Joined: Thu May 29, 2008 6:53 pm

Post by tranlongphu » Tue Jun 03, 2008 1:51 am

Yes, I have .net 3.5 running (vs 2008)

shannon

Post by shannon » Tue Jun 03, 2008 7:48 am

I think something has gone wrong with the permissions to a keys folder .net is trying to access. We've seen this a few times where people have .net 3.5 installed.

Some people have resolved it by reinstalling .net 2.0.

You can also try checking the permissions on this folder:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys

Make sure the windows user you're using has full control.

tranlongphu
Posts: 9
Joined: Thu May 29, 2008 6:53 pm

Post by tranlongphu » Tue Jun 03, 2008 2:20 pm

Thank you, yes, that seems to work now.

Sincerely,

Phu Tran.

shannon

Post by shannon » Tue Jun 03, 2008 2:22 pm

Could you tell me which solution you used? Reinstalling or just fixing the permissions?

tranlongphu
Posts: 9
Joined: Thu May 29, 2008 6:53 pm

Post by tranlongphu » Tue Jun 03, 2008 6:57 pm

I fixed the permission on the folder, give it full permission

Thanks a lot for your help.

Phu.

lbauer
Posts: 9736
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:25 pm
Location: SourceGear

Post by lbauer » Wed Jun 04, 2008 7:34 am

Thanks for the update.
Linda Bauer
SourceGear
Technical Support Manager

Post Reply