Moving servers - Backup and Restore

If you are having a problem using Vault, post a message here.

Posts: 12
Joined: Thu Aug 25, 2005 7:08 am
PostPosted: Fri Sep 16, 2016 9:27 am
I am moving the Vault server to another physical server.
I performed a backup on the current server
Installed Vault (same version 8.0) on the new server
Copied backup files from the current server to the new server
The backup files do not show up in the list to restore.
What am I missing?

Thanksk

Posts: 3486
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:17 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Fri Sep 16, 2016 9:31 am
Hi mark4262,

I'm not sure I follow exactly the steps you've taken so far. Can you please review and retry using the steps from this Knowledge Base article - viewtopic.php?f=13&t=228&p=574 ?
Jeff Clausius
SourceGear

Posts: 12
Joined: Thu Aug 25, 2005 7:08 am
PostPosted: Fri Sep 16, 2016 9:49 am
When it said to Restore ... I thought you could do this within the admin application. Now I see that you have to go the restore of the sql databases first, then install the vault application.
I will uninstall the Vault application and start over

Posts: 3486
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:17 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Fri Sep 16, 2016 10:01 am
Yes, the backup / restore within Vault is used within the same Vault Server. While this front-end is basically a wrapper for the SQL Server commands to make a backup, the functionality for moving takes a different set of instructions.

Please let us know if those steps in the KB article solved the issue.
Jeff Clausius
SourceGear

Posts: 12
Joined: Thu Aug 25, 2005 7:08 am
PostPosted: Fri Sep 16, 2016 10:23 am
Thanks, all is well now.

Posts: 3486
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:17 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Fri Sep 16, 2016 10:28 am
Glad to know it all worked out.
Jeff Clausius
SourceGear

Return to Support (Vault Professional)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron