cannot update user

If you are having a problem using Vault, post a message here.

Moderator: SourceGear


Posts: 20
Joined: Tue Oct 31, 2006 12:56 pm
PostPosted: Thu Mar 15, 2018 2:37 pm
I am trying to update a user's login but I am getting

--------------
Error:500

Error on request Users.aspx/EditUser

There was an error processing the request.
--------------

The user has logged off the client but in the admin page it shows he is still logged in.

Is this preventing the update? Is there a force logoff feature?

Posts: 8550
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Thu Mar 15, 2018 3:32 pm
The user being logged in shouldn't prevent an update of the user's information.

Check the Vault server log found on the Vault server at %windir%\temp\sgvault\sgvault.log for any errors around the time that you tried updating. Is there anything listed?

Go to the users page where you were updating the user and check how many free compared to used licenses you have. What do the numbers look like?

Which version of Vault are you using?
Beth Kieler
SourceGear Technical Support

Posts: 20
Joined: Tue Oct 31, 2006 12:56 pm
PostPosted: Thu Mar 15, 2018 3:54 pm
Beth wrote:The user being logged in shouldn't prevent an update of the user's information.

Check the Vault server log found on the Vault server at %windir%\temp\sgvault\sgvault.log for any errors around the time that you tried updating. Is there anything listed?

Go to the users page where you were updating the user and check how many free compared to used licenses you have. What do the numbers look like?

Which version of Vault are you using?

Thank you, Beth

It turns out I was given the incorrect login after all :?

Posts: 8550
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Thu Mar 15, 2018 4:03 pm
Thanks for the update. Happy to hear you're working.
Beth Kieler
SourceGear Technical Support

Posts: 1
Joined: Tue Jun 05, 2018 7:52 am
PostPosted: Tue Jun 05, 2018 8:40 am
Even I getting Error 500. I don't know how to rectify this problem but trying with guide available online.
Recently Added: VPN Apps

Posts: 3567
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:17 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Tue Jun 05, 2018 12:12 pm
Please respond with the details of your configuration to all of the questions posted here - viewtopic.php?p=79203#p79203
Jeff Clausius
SourceGear

Posts: 1
Joined: Fri Sep 14, 2018 5:58 am
Location: USA
PostPosted: Fri Sep 14, 2018 6:02 am
I think most of us facing the same error so if anybody comes up with any solution then please list it here. Thanks !

Posts: 379
Joined: Thu Jan 20, 2005 1:47 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Fri Sep 14, 2018 9:05 am
Hello,

Each situation may be a bit unique, so there's no general answer I can provide. If you are experiencing this issue, please inform us of the following:

Check the Vault server log found on the Vault server at %windir%\temp\sgvault\sgvault.log for any errors around the time that you tried updating. Is there anything listed?

Which version of Vault are you using?

You can email the log and details to support@sourcegear.com and reference this post.

Thanks,

Tonya

Return to Support (Vault)

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests