Client window position bug

If you are having a problem using Vault, post a message here.

Moderator: SourceGear

Post Reply
andreypir
Posts: 11
Joined: Thu Feb 28, 2008 6:16 pm

Client window position bug

Post by andreypir » Mon Nov 09, 2020 11:29 am

I had a 2-monitor configuration with SourceGear Vault client on the second screen. One of my monitors died, so I have a single monitor now. When I start Vault it shows outside the visible area, and there is no way to move it.
I had to delete FormMain value at HKEY_CURRENT_USER\Software\SourceGear\Vault\Client\Settings to reset the position.

Tonya
Posts: 657
Joined: Thu Jan 20, 2005 1:47 pm
Location: SourceGear

Re: Client window position bug

Post by Tonya » Mon Nov 09, 2020 1:46 pm

Hello,

Thank you for reporting the issue. After deleting the FormMail value, was your problem resolved?

Thanks,

Tonya

Post Reply