changed server and now can't find server

If you are having a problem using Vault, post a message here.

Moderator: SourceGear


Posts: 4
Joined: Tue Sep 01, 2015 3:06 pm
PostPosted: Mon Sep 25, 2017 8:31 am
The server name where vault was located was changed. Now when i open the solution in Visual Studio it displays the following message "unable to connect to ... No server was found at the specified URL..."

I tried to check vault client tools network settings but did not find anything there to change. How do i update the server name?

Thanks,

Posts: 8550
Joined: Wed Jun 21, 2006 8:24 pm
Location: SourceGear
PostPosted: Mon Sep 25, 2017 1:02 pm
You will want to read the instructions under Rebinding to a New Server posted here: viewtopic.php?f=13&t=18956&p=68403#p68403.
Beth Kieler
SourceGear Technical Support

Return to Support (Vault)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests