Bind Vault to a certain IP?

This forum is now locked, since Gold Support is no longer offered.

Moderator: SourceGear

Locked
Kristoffer
Posts: 8
Joined: Wed Dec 15, 2004 7:43 am

Bind Vault to a certain IP?

Post by Kristoffer » Mon Jan 03, 2005 9:54 am

I need to bind Vault to a certain IP address. I have two interfaces in my machine and want to run Vault on port 443 on one address and another application on port 443 on another address. Can I do this with SourceGear Vault? I have looked and looked but haven't found anything to support this ...

jclausius
Posts: 3656
Joined: Tue Dec 16, 2003 1:17 pm
Location: SourceGear
Contact:

Post by jclausius » Mon Jan 03, 2005 10:08 am

I believe this can be done. However, you will need a "server" version of Windows to do so.

Basically, you would have to create two separate web sites within IIS. Each distinct web site would have to be bound on the separate IP address.

HTH
Jeff Clausius
SourceGear

Kristoffer
Posts: 8
Joined: Wed Dec 15, 2004 7:43 am

Post by Kristoffer » Mon Jan 03, 2005 11:54 am

Ah, yes, of course. I had forgotten that Vault uses IIS, I just looked around inside Vault. :)

Thanks for the info!

Locked